Despre noi

Despre noi

​Un zâmbet strălucitor pentru tine

acesta este scopul nostru pe care îl putem atinge împreună printr-o intervenție la nivel de dantură ori la nivel de estetică facială.

Misiunea noastră

În clinica noastră nu există compromisuri de nici un fel în ceea ce privește calitatea și corectitudinea actului medical, în acord cu cerințele și așteptările fiecărui pacient.

Viziunea noastră

Căutăm cele mai noi, mai sigure și mai performante tehnici și tehnologii cu un singur scop, acela ca fiecare pacient care își pune încreredea în noi va fi, după tratament, un om mai fericit, cu o dentiție sănătoasă și un zâmbet mai luminos.

0 +
Consultații

Pentru un rezultat bun este de preferat ca până la oferirea soluției optime să beneficiați de o consultație oferită de către cabinetul nostru.

0 +
Reacțiile pacienților

Testimonialele pacienților noștri spun totul despre calitatea serviciilor oferite. La momentul ianuarie 2019, beneficiem de o notă de 4,8 din 5, in urma a 195 de recenzii.

0 +
Programări rapide

Aveți la indemană atât numărul nostru de telefon cât și canalele de social media unde ne puteți contacta pentru programări, reacția noastră fiind una rapidă.

Abordarea noastră

Un zâmbet strălucitor pentru tine

Căutăm cele mai noi, mai sigure și mai performante tehnici și tehnologii cu un singur scop, acela ca fiecare pacient care își pune încreredea în noi va fi, după tratament, un om mai fericit, cu o dentiție sănătoasă și un zâmbet mai luminos.

  • Materiale și aparatură performantă
  • Stomatologie fară durere
  • Tratamente specializate pentru adulți și copii
  • Suntem îndrăgostiți de profesia noastră și pentru ea căutăm perfecțiunea

Echipa noastră

Profesioniști în îngrijire

Ghiugan Alexandru

Medic dentist cu competență în implantologie orală

Ploaie Andrei

Medic dentist cu competență în implantologie orală

Diana Georgiana Murariu

Asistent

Suntem aici pentru voi.

​Ambientul păcut, tehnologie de ultimă generație, medici specialiști.

0 +
Pacienți satisfăcuți

„Un exemplu de dragoste de profesie și de oameni! Nu am mai întâlnit de multă vreme profesioniști atât de desăvârșiți, pasionați de ceea ce fac, mereu cu zâmbetul pe buze.”

 
0 +
Tratamente reușite

„Prețuri bune, medici atenți și  profesioniști. Am fost de 2 ori la ei: pentru plombarea unui dinte și  pentru un detartraj. În ambele cazuri a fost totul ok și  fără durere.”

Testimoniale

Pacienții noștri

Profesionalism și pasiune, sunt cele două lucruri descoperite la A&A Ddent.
Totul se rezolvă într-o atmosferă relaxată.
Alina T
Designer BTheme
Servicii medicale de calitate.Am apelat la serviciile acestei clinici ca urmare a recomandării făcute de o prietenă.Îi recomand pentru că aici am beneficiat de servicii medicale de calitate cu un grad înalt de profesionalism.
Maria G
Manager
Servicii de cea mai bună calitate într-un loc cu o echipă care îți inspiră încredere din momentul în care intri. Am avut o experiență pozitivă și recomand A&A Dent.
Raluca M
HR Specialist Bdevs

Zâmbete frumoase

Tratamente reușite

Prețuri accesibile

Îmbunătățește experiențele la dentist

Ne pasă de tine

A&A Dent este o clinică de stomatologie care oferă soluții complete pentru profilaxia și tratarea afecțiunilor acute și cronice ale aparatului dento-maxilar. Procedurile vor fi efectuate la standarde europene de către o echipă de profesioniști într-un mediu plăcut și prietenos.

WhatsApp chat